Vejce v hořčičné omáčce

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme brambory a vaříme je asi 20 minut ve slupce, v osolené vodě.
  • 2
    Uvaříme natvrdo vejce a následně je prudce zchladíme vodou.
  • 3
    Omyjeme a najemno nasekáme pažitku, smícháme s přírodním jogurtem, středně ostrou hořčicí a čerstvým sýrem a rozmícháme do hladké omáčky. Dochutíme nahrubo mletým pepřem a solí, dosladíme sladidlem dle chuti.
  • 4
    Oloupeme vejce a rozpůlíme.
  • 5
    Uvařené brambory oloupeme a podáváme na dvou talířích s hořčicovou omáčkou a vejci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.