Velikonoční karbanátky

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
57 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
531 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželovou nať omyjeme a drobně pokrájíme. Rohlíky nakrájíme na kostky, dáme do mísy a zalijeme mlékem.
  • 2
    Mleté skopové maso i uzený vepřový bůček přidáme k namočenému pečivu. Dále přidáme 3 žloutky, sůl, pepř, sladkou papriku a petrželku. Dobře promícháme a utvoříme malé kulaté karbanátky o průměru přibližně 3 - 5 cm.
  • 3
    Karbanátky namočíme do rozšlehaného vejce a do strouhanky. Smažíme je v rozpáleném oleji dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.