Velikonoční nádivka s játrovou paštikou
50 min.
Ingredience
- 6kusůRohlíky bílé
- 170mililitrůMléko plnotučné
- 3kusyVejce slepičí
- 150gramůPaštika drůbeží
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 2lžícePetržel - nať
- 3gramyMáslo čerstvé
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- Na pekáč
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
557 mg
Postup přípravy
- 1Rohlíky nakrájíme kostičky a v míse přelijeme mlékem, v němž jsme rozšlehali vejce. Paštiku vidličkou rozetřeme, petrželovou nať usekáme najemno.
- 2K rohlíkům přidáme paštiku, petrželovou nať, sůl a koření. Směs dobře promícháme.
- 3Nádivkou naplníme pekáč, který jsme vymazali a vysypali prosátou strouhankou. Povrch nádivky poklademe plátky másla. V troubě předehřáté na 180°C pečeme nádivku zhruba 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.