Velikonoční nádivka s játrovou paštikou

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
557 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky nakrájíme kostičky a v míse přelijeme mlékem, v němž jsme rozšlehali vejce. Paštiku vidličkou rozetřeme, petrželovou nať usekáme najemno.
  • 2
    K rohlíkům přidáme paštiku, petrželovou nať, sůl a koření. Směs dobře promícháme.
  • 3
    Nádivkou naplníme pekáč, který jsme vymazali a vysypali prosátou strouhankou. Povrch nádivky poklademe plátky másla. V troubě předehřáté na 180°C pečeme nádivku zhruba 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.