Velikonoční nádivka s mletým masem
55 min.
Ingredience
- 4kusyRohlíky bílé
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžícePetržel - nať
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,25lžičkaKmín drcený
- 160mililitrůMléko plnotučné
- 200gramůVepřové maso mleté
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžíceMajoránka
- Na pekáč
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
25 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
544 mg
Postup přípravy
- 1Rohlíky nakrájíme na kostičky, petrželovou nať nasekáme.
- 2V míse přelijeme rohlíky mlékem, ve kterém jsme rozšlehali vejce a necháme vsáknout. Poté přimícháme maso, petrželku, sůl a koření. Směs dobře promícháme.
- 3Nádivkou naplníme pekáč, který jsme vymazali máslem a vysypali prosátou strouhankou. V troubě předehřáté na 180°C pečeme nádivku zhruba 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.