Velikonoční nádivka s vinnou klobásou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
31 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Housky nakrájené na kostičky přelijeme mlékem a necháme vsáknout. Cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať posekáme.
  • 2
    Cibuli osmažíme na oleji. K housce přidáme vinnou klobásu, kterou jsme vymačkali ze střívka, osmaženou cibuli, osolíme, okořeníme pepřem, tymiánem a vmícháme petrželovou nať. Směs dobře promícháme. Nádivkou naplníme dortovou formu, kterou jsme vymazali a vysypali prosátou strouhankou. V troubě předehřáté na 180 °C pečeme zhruba 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.