Velikonoční nádivka s vinnou klobásou
60 min.
Ingredience
- 120mililitrůMléko polotučné
- 4kusyRohlíky bílé
- 200gramůKlobása vinná
- 1kusCibule
- 2lžícePetržel - nať
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,25lžičkaTymián sušený
- 30mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na formu
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
31 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Housky nakrájené na kostičky přelijeme mlékem a necháme vsáknout. Cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať posekáme.
- 2Cibuli osmažíme na oleji. K housce přidáme vinnou klobásu, kterou jsme vymačkali ze střívka, osmaženou cibuli, osolíme, okořeníme pepřem, tymiánem a vmícháme petrželovou nať. Směs dobře promícháme. Nádivkou naplníme dortovou formu, kterou jsme vymazali a vysypali prosátou strouhankou. V troubě předehřáté na 180 °C pečeme zhruba 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.