Vepřová kapsa

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1396 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
138 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
532 mg
Cukr
422 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme, naklepeme do tvaru řízků, osolíme, opepříme a necháme stranou.
  • 2
    Salám, sýr, kapii pomeleme ve strojku na maso, přidáme hrášek a promícháme. Připravenou směs dáme na naklepané maso, přeložíme, spojíme párátkem, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji, do kterého jsme dali na kolečka nakrájený česnek, po obou stranách opečeme.
  • 3
    Když jsou kapsy hotové, vybereme je z pánve, do šťávy nalijeme vývar, přidáme máslo, koření a dochutíme.
  • 4
    Kapsu krájíme šikmo, aby byla vidět náplň.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.