Vepřová kolena na rajčatech

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1047 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
90 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřová kolena bez kůže vydatně potřeme prolisovaným česnekem se solí a pepřem. Uzavřeme do nádoby a necháme do druhého dne uležet v chladu. Uleželá kolena opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji, přendáme do kastrolu i s výpekem, přidáme zeleninu na kostičky, podlijeme vodou, vložíme bobkový list a dusíme na mírném ohni asi hodinu, až je maso měkké. Přidáme protlak, pár minut ještě povaříme a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.