Vepřová kýta s ořechy

25 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
922 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
75 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu nakrájíme na plátky, po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Ořechy najemno nasekáme, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek nasekáme nadrobno, petrželovou nať nasekáme najemno.
  • 2
    Plátky kýty orestujeme po obou stranách na oleji, přeložíme na talíř a držíme na teple.
  • 3
    Do pánve vsypeme cibuli, česnek, ořechy a osmažíme.
  • 4
    Řízky podáváme s ořechovou směsí, posypeme petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.