Vepřová panenka na kokosu

45 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
16 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marináda: smícháme strouhaný zázvor, nasekané chilli papričky, drcený česnek, kari koření, kurkumu, garam masalu, sůl a pepř. Nakrájené maso v marinádě několikrát obrátíme, přikryjeme a necháme 2 hodiny v chladničce marinovat.
  • 2
    Rozpálíme wok přilijeme olej a počkáme, až se rozehřeje. Vložíme maso a 5 minut je zprudka opékáme, až je opečené.
  • 3
    Přimícháme nakrájené cibulky, mícháme je a smažíme 8 minut. Přidáme nudličky červené papriky, mícháme, potom přidáme rajčata, kokos
  • 4
    a odměřené množství vody. Přikryjeme a 15 minut velmi zvolna dusíme, aby maso změklo.
  • 5
    Přidáme nasekaný koriandr, citronovou šťávu, podle chuti sůl a pepř. Před podáváním ozdobíme snítkami koriandru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.