Vepřová panenka na koňaku
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůVepřová panenka
- 2kusyRajčata
- 1kusCuketa
- 200gramůChřest bílý
- 100mililitrůMartell cognac
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1kusRozmarýn čerstvý
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 1lžíceOmáčka sójová
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
18 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omytou vepřovou panenku zalijeme koňakem a necháme nejméně 1 hodinu marinovat.
- 2Potom maso nakrájíme na nudličky a spolu s plátky česneku zprudka opečeme na části oleje. Přidáme očištěný chřest, oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli a přilijeme trochu sójové omáčky. Vše znovu osmahneme.
- 3Očištěnou, na silnější kolečka nakrájenou cuketu opečeme na oleji, přidáme omytá, nakrájená rajčata, rozmarýn a nakonec loupaná rajčata. Chvíli povaříme a podáváme k hotovému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.