Vepřová panenka s čatní

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
119 g
Vláknina
9 g
Cukr
106 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata nakrájíme na kostičky a promícháme se solí, chilli kořením, cukrem, octem, pepřem, nasekaným zázvorem a česnekem. Uvedeme do varu a vaříme asi 20 minut.
  • 2
    Očištěné fazolky povaříme 10 minut v osolené vodě a scedíme je. Slaninu nakrájíme na kostičky, opečeme na lžíci oleje a osmahneme na ní fazolky. Podle chuti okořeníme.
  • 3
    Omyté maso ze všech stran opékáme na lžíci oleje asi 10 minut. Potom panenku osolíme a opepříme, nakrájíme na plátky a přidáme čatní, fazoky a nakrájenou pažitku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.