Vepřová panenka s česnekovým máslem

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
21 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
170 mg
Cukr
68 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso osušíme,vetřeme do něj sůl a pepř.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém tuku maso zprudka opečeme po všech stranách.
  • 3
    Změklé máslo vyšleháme do pěny, promícháme s prolisovaným česnekem, nasekanou petrželkou a citronovou šťávou.
  • 4
    Panenku nakrojíme po každých dvou centimetrech, do zářezů vetřeme připravené česnekové máslo. Zářezy stiskneme k sobě a maso zabalíme do alobalu. Pečeme na mřížce v troubě 30 - 40 minut.
  • 5
    Upečenou panenku nakrájíme na plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.