Vepřová panenka s fazolemi

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
863 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
67 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozpálíme máslo, přidáme nakrájený česnek, šalotku, petrželovou nať, drobně nasekanou chilli papričku, vylijeme scezené fazole, scezenou mrkev, dobře promícháme, osolíme, opepříme, vylijeme smetanu, za stálého míchání zahřejeme a stáhneme z ohně.
  • 2
    Panenku osolíme, opepříme, zabalíme do anglické slaniny, položíme na plech a v horké troubě pečeme nejdéle 20 minut.
  • 3
    Upečenou panenku nakrájíme na porce, položíme na mělký talíř, přidáme omáčku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.