Vepřová panenka s fazolemi
40 min.
Ingredience
- 300gramůVepřová panenka
- 200gramůAnglická slanina
- 100gramůMáslo čerstvé
- 3stroužkyČesnek
- 1kusChilli paprička
- 2kusyŠalotka
- 300gramůFazole bílé sterilované
- 100gramůMrkev sterilovaná
- 250gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 20gramůPetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
863 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
67 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V pánvi rozpálíme máslo, přidáme nakrájený česnek, šalotku, petrželovou nať, drobně nasekanou chilli papričku, vylijeme scezené fazole, scezenou mrkev, dobře promícháme, osolíme, opepříme, vylijeme smetanu, za stálého míchání zahřejeme a stáhneme z ohně.
- 2Panenku osolíme, opepříme, zabalíme do anglické slaniny, položíme na plech a v horké troubě pečeme nejdéle 20 minut.
- 3Upečenou panenku nakrájíme na porce, položíme na mělký talíř, přidáme omáčku a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.