Vepřová panenka s oříšky

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
961 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
42 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Panenku v celku osolíme, posypeme provensálským kořením. Pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem a dáme do chladu odležet.
  • 2
    Připravíme směs z nasucho opražené strouhanky, mletých ořechů, koření, soli, pepře a nasekané petrželové natě.
  • 3
    Rozválíme listové těsto na obdélník, potřeme bílkem, posypeme připravenou sypkou směsí.
  • 4
    Na teflonové pánvi opečeme ze všech stran panenku lehce potřenou tukem.
  • 5
    Předpečené maso vložíme na sypkou směs a zabalíme do rozváleného těsta.
  • 6
    Potřeme bílkem a pečeme v předehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.