Vepřová panenka se sýrovou omáčkou

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
806 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
15 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle vaříme v osolené vodě, 5 minut před dokončením přidáme celé oloupané mrkve.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na plátky, po obou stranách zprudka opečeme na oleji, osolíme a opepříme.
  • 3
    Ohřejeme mléko a za stálého mícháme v něm rozpustíme Gorgonzolu (nesmíme vařit).
  • 4
    Omáčku, vařené nudle, mrkve a plátky panenky upravíme na nahřáté talíře a podáváme posypané nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.