Vepřová pečeně nakyselo

55 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
43 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozkrájíme na kostky a osolíme. Cibuli nasekáme, smícháme s utřeným česnekem, kořením a dvěma lžícemi citronové šťávy. Směs za stálého mícháni smažíme cca 5 minut na rozpáleném oleji.
  • 2
    Vložíme maso a necháme ho zhnědnout. Poté přilijeme zbytek citronové šťávy a podlijeme vodou. Za občsného míchání dusíme do měkka.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.