Vepřová pečínka s goudou

95 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
806 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
67 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
376 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso dáme do pekáče, potřeme hořčicí, podlijeme 100 ml vody a necháme péct při 200 °C cca 75 minut.
  • 2
    Po odpaření vody na podlévání, přelijeme maso zakysanou smetanou. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou.
  • 3
    Po uplynutí doby na pečení maso vyjmeme, na vrchní straně nakrojíme do cca 2/3. Zářezy vyplníme plátky sýra. Osolíme, opepříme a necháme ještě 5 minut zapékat.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a růžičková kapusta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.