Vepřová plec na směsi koření
95 min.
Ingredience
- 30gramůCukr krupice
- 1lžičkaAnýz mletý
- 1lžičkaSkořice mletá
- 1lžičkaHřebíček
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 600gramůVepřová plec
- 200gramůRýže loupaná
- 1lžičkaFenykl obecný
- 200mililitrůOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
31 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Maso zbavíme kůže, šlach, blan a pokrájíme na nudličky.
- 2Z koření, cukru, soli a sojové omáčky připravíme marinádu, v které necháme maso půl hodiny namočené.
- 3Naložené maso podusíme doměkka na rozpálené pánvi.
- 4Rýži uvaříme dle návodu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.