Vepřová po myslivecku
110 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej stolní
- 1kilogramVepřová pečeně
- 1špetkaKmín celý
- 1lžičkaSůl
- 1kusRozmarýn čerstvý
- 3kusyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
754 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
64 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
809 mg
Cukr
39 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso dáme do pekáče. Zprudka je opečeme na oleji a podlijeme vodou.
- 2Paličky česneku neloupeme, rozkrojíme je na půlku, přidáme k masu. Pekáč s masem vložíme do předehřáté trouby. Vepřovou pečínku pečeme zvolna, podléváme.
- 3Po 40 min. přidáme k masu rozmarýn.
- 4Česnek poté rozmačkáme, odstraníme slupky a vymačkaným česnekem zahustíme šťávu z masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.