Vepřová po myslivecku

110 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
754 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
64 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
809 mg
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso dáme do pekáče. Zprudka je opečeme na oleji a podlijeme vodou.
  • 2
    Paličky česneku neloupeme, rozkrojíme je na půlku, přidáme k masu. Pekáč s masem vložíme do předehřáté trouby. Vepřovou pečínku pečeme zvolna, podléváme.
  • 3
    Po 40 min. přidáme k masu rozmarýn.
  • 4
    Česnek poté rozmačkáme, odstraníme slupky a vymačkaným česnekem zahustíme šťávu z masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.