Vepřová polévka s mascarpone

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
16 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
748 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Květák rozebereme na malé růžičky, pastinák očistíme, nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, vepřovou plec nakrájíme na nudličky. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme vepřové maso, osmahneme, přidáme česnek, orestujeme, přidáme květák, pastinák, přilijeme polovinu vody, osolíme, opepříme a dusíme asi 15 minut. Přilijeme zbytek vody, přidáme mascarpone, strouhaný parmezán, posekané lístky bazalky, špetku pálivé papriky a dovaříme.
  • 2
    Polévku podáváme horkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.