Vepřová přírodní pečeně s barevnou zeleninou
100 min.
Ingredience
- 80gramůVepřová kýta
- 1litrVoda pitná
- 1stroužekČesnek
- 100gramůBrambory vařené
- 150gramůBrokolice
- 100gramůKvěták
- 80gramůMrkev kořen
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaKmín celý
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
11 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené vepřové maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáče. Přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme trochou vody a pečeme v troubě doměkka.
- 2Omytou brokolici a květák rozebereme na růžičky, očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka a vše povaříme v mírně osolené vodě.
- 3Upečené maso podáváme s vařenou zeleninou a bramborami, přelité vypečenou šťávou z masa. Ozdobíme nasekanopu petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.