Vepřová roláda s brusinkovou omáčkou
15 min.

Ingredience
- 100gramůSalát ledový
- 100gramůSalát hlávkový
- 2kusyRajčata
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 20mililitrůOlej olivový
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 50gramůCukr třtinový
- 50mililitrůBrusinková omáčka
- 50mililitrůJablečná omáčka
- 20mililitrůBalsamico ocet
- 200gramůVepřové maso pečené
- 20gramůPažitka
- 4krajíceChléb Pita
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
31 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Do velké mísy dáme nakrájené saláty, pažitku a rajčata. Vše pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou a promícháme.
- 2Do hrnce nalijeme brusinkovou a jablečnou omáčku, balsamikový ocet a třtinový cukr, mírně osolíme a opepříme. Směs zvolna vaříme 5 minut a poté necháme vychladnout.
- 3Předem upečené maso rozkrájíme, rozložíme na placky, přelijeme omáčkou a přidáme salátovou směs.
- 4Zavineme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.