Vepřová roláda s brusinkovou omáčkou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
31 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velké mísy dáme nakrájené saláty, pažitku a rajčata. Vše pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou a promícháme.
  • 2
    Do hrnce nalijeme brusinkovou a jablečnou omáčku, balsamikový ocet a třtinový cukr, mírně osolíme a opepříme. Směs zvolna vaříme 5 minut a poté necháme vychladnout.
  • 3
    Předem upečené maso rozkrájíme, rozložíme na placky, přelijeme omáčkou a přidáme salátovou směs.
  • 4
    Zavineme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.