Vepřová slezina na cibuli a pivu

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
17 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Vepřové sleziny omyjeme a umeleme najemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, pak přidáme mleté sleziny, podle chuti okořeníme a osolíme, přilijeme pivo, promícháme a zahustíme strouhankou.
  • 3
    Směs mažeme na plátky toustového chleba, necháme krátce zapéct v předehřáté troubě a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.