Vepřová svíčková s česnekovou omáčkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
24 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na silnější plátky.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej. Vložíme maso s nasekaným česnekem a prudce doměkka osmažíme. Maso osolíme, opepříme a přimícháme sherry. Vyjmeme na mísu a horké uchováme.
  • 3
    Připečeniny rozředíme asi 150 ml vody. Přidáme olivovou pastu a omáčku zredukujeme.
  • 4
    Maso obložíme nakrájenými rajčaty, přelijeme omáčkou a ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.