Vepřová žebírka s hráškovou rýží

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
780 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
55 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
938 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřová žebírka omyjeme, maso do poloviny odřízneme od kosti, naklepeme, po okrajích nařízneme a potřeme olejem. Žebra osolíme, protřeme oloupaným, prolisovaným česnekem, mírně opepříme a poprášíme mletou paprikou. Necháme v chladu několik hodin odležet.
  • 2
    Potom maso po obou stranách krátce opečeme na rozehřátém oleji na pánvi.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží, do které jsme vmíchali sterilovaný hrášek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.