Vepřová žebírka v bylinkové marinádě

105 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1364 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
111 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná, omytá a osušená žebírka rozdělíme na čtyři porce a naložíme přes noc do marinády.
  • 2
    Marinádu připravíme smícháním oleje, medu, kečupu, sójové omáčky, soli, majoránky, oregana, tymiánu, bazalky, pepře, skořice, chilli koření, piva, octa, prolisovaného česneku a jemně nakrájené cibule.
  • 3
    Žebírka v marinádě překryjeme fólií a necháme marinovat v chladničce. Během marinování porce v marinádě obracíme.
  • 4
    Žebírka grilujeme po každé straně asi 45 minut a v průběhu grilování maso potíráme zbylou marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.