Vepřové burgery s pečenými hruškami

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
14 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
7 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme máslo, vložíme půlky hrušek, opečeme, přendáme do pekáčku, zalijeme 40 ml javorového sirupu a dále pečeme ve středně vyhřáté troubě 10 minut, až jsou hrušky propečené a sirup zkaramelizovaný.
  • 2
    V míse ušleháme zbytek javorového sirupu, ocet, hořčici, zázvor, šalvěj, pepř a sůl do hladké omáčky. Tou potřeme plátky z vepřové panenky, pečeme na grilu 10 minut za průběžného otáčení a potírání omáčkou.
  • 3
    Do rozkrojené žemle potom vložíme několik listů rukoly, na to plátek masa a doplníme pečenými hruškami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.