Vepřové filé s houbovou omáčkou

17 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
35 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
505 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Do vhodné nádoby vlijeme olej, přidáme utřený česnek a plátky masa, které mírně osolíme. Vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 4 minuty.
  • 3
    Potom přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, přisypeme mouku, přilijeme smetanu a bílé víno. Osolíme, opepříme a ještě 3 minuty vaříme na plný výkon.
  • 4
    Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.