Vepřové karbanátky s anglickou slaninou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
32 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
820 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umyjeme, nakrájíme na kostky a v strojku na maso pomeleme spolu s rajčaty do misky. Přidáme nasekaný estragon, prolisovaný česnek, drobně nasekanou cibuli, drobně nakrájenou zelenou papriku, kečup, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou, dobře rukou promícháme a pomoci dlaní vytvarujeme karbanátky. Každý zabalíme do dvou plátků anglické slaniny, spojíme párátkem, posypeme oreganem.
  • 2
    Gril potřeme olejem, rozpálíme na vysokou teplotu, naskládáme karbanátky a po obou stranách pečeme přibližně 30 minut.
  • 3
    Na talíř položíme list ledového salátu a na něj položíme opečený karbanátek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.