Vepřové karbanátky s kapustou

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
35 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a povaříme asi 5 až 7 minut. Scedíme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno, vařenou kapustu posekáme najemno, česnek prolisujeme. Do mísy vložíme mleté vepřové maso, přimícháme kapustu, cibuli, česnek, osolíme, opepříme, přidáme vejce, strouhanku a vypracujeme masové těsto. Z těsta tvoříme menší placičky, které zprudka smažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.