Vepřové kari s kapustičkami

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
28 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustičky očistíme a uvaříme v osolené vodě. Vařené je slijeme a rozpůlíme nožem.
  • 2
    Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno a smažíme na rozpáleném oleji na wok pánvi dozlatova. Zaprášíme kari kořením, zamícháme a necháme chvíli odležet. Poté přidáme půlky kapustiček a utřený česnek. Směs zalijeme kysanou smetanou a důkladně promícháme. Dochutíme dle chuti pepřem a solí, ještě pár minut povaříme, aby se chuti navzájem propojily.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.