Vepřové klobásy na fazolích

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
947 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
72 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové klobásky osmažíme na pánvi nebo opečeme pod grilem dozlatova.
  • 2
    Ve vyšší pánvi na rozehřátém oleji osmahneme za stálého míchání oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, celer a česnek. Přilijeme víno a když se odpaří, přidáme rajčata i se šťávou. Vmícháme kečup a papriku, osolíme, opepříme a bez pokličky zlehka povaříme asi 20 minut do zhoustnutí.
  • 3
    Nakonec vmícháme scezené fazole, opečené klobásy a vše prohříváme asi 10 minut.
  • 4
    Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pandala
po 20. 1. 2014
vypada to lakave
lbfyrfagrive
čt 22. 5. 2014
nadhera