Vepřové klobásy na fazolích
40 min.
Ingredience
- 8kusůKlobása vepřová
- 1lžíceOlej olivový
- 1kusCibule
- 1kusCeler řapíkatý
- 75mililitrůVíno bílé
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 2stroužkyČesnek
- 3lžíceKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
947 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
72 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vepřové klobásky osmažíme na pánvi nebo opečeme pod grilem dozlatova.
- 2Ve vyšší pánvi na rozehřátém oleji osmahneme za stálého míchání oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, celer a česnek. Přilijeme víno a když se odpaří, přidáme rajčata i se šťávou. Vmícháme kečup a papriku, osolíme, opepříme a bez pokličky zlehka povaříme asi 20 minut do zhoustnutí.
- 3Nakonec vmícháme scezené fazole, opečené klobásy a vše prohříváme asi 10 minut.
- 4Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pandala
po 20. 1. 2014
vypada to lakave
lbfyrfagrive
čt 22. 5. 2014
nadhera