Vepřové kotlety a pečenými jablky

28 min.
Evropa
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
11 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety zbavíme tuku, osolíme, opepříme, rozložíme na rošt a opékáme asi minutu, aby se maso na povrchu zatáhlo. Obrátíme maso a potřeme marinádou z medu a limetkové šťávy. Převracíme celkem čtyřikrát po 2 minutách a grilujeme tak 10 až 15 minut.
  • 2
    Opečeme si nakrájená jablka zbavená jádřinců a za stálého obracení jablka opékáme dokud nezměknou pod jablka vložíme papír na pečení, aby se nepřipekla.
  • 3
    Do uvařené rýže vmícháme kari koření a vše ohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.