Vepřové kotlety na grilu

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
37 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
558 mg
Cukr
531 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, osolíme, opepříme a jemně potřeme česnekem. Položíme je na talíř, pokapeme olejem a přikryté necháme odpočinout asi 15 minut.
  • 2
    Okapané kotlety posypeme strouhankou a opékáme je na grilu dohněda.
  • 3
    Na každou kotletu dáme kousek bylinkového másla a mísu ozdobíme řeřichou.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami a se saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.