Vepřové kotlety na mrkvích

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
46 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umyjeme, nakrájíme na řízky, posypeme špetkou soli, špetkou pepře. Naklepeme a na pánvi v rozehřátém oleji z obou stran opečeme. Na druhou pánev dáme máslo, roztopíme ho a do něj nastrouháme mrkev a na kolečka nakrájený česnek. Přidáme nasekanou cibuli, nastrouhanou petržel, kmín, přilijeme víno a zeleninu pomalu podusíme. Na konci dušení podle chuti pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a a stáhneme ze sporáku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.