Vepřové kotlety na smetaně s liškami

55 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
840 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
63 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a slaninu nakrájíme na nudličky, větší houby na čtvrtky, česnek na plátky, petrželovou nať jemně nasekáme. Očištěné kotlety po kraji nařízneme, maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
  • 2
    Na slanině zpěníme cibuli, přidáme česnek a houby a chvíli smažíme. Na rozpáleném oleji osmažíme kotlety z obou stran, přimícháme houbovou směs, podlijeme vodou a na mírném plameni podusíme. Když je maso měkké, přimícháme smetanu, petrželovou nať, citronovou šťávu a už jen prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.