Vepřové kotlety s karamelem

50 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1023 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
77 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
53 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety naporcujeme, potřeme máslem, osolíme, opepříme, přes fólii naklepeme a na pánvi v rozehřátém oleji z obou stran opečeme.
  • 2
    Cukr vysypeme na pánev a za stálého míchání připravíme karamel, do kterého přilijeme opatrně vodu, přidáme citrónovou kůru, citrónovou a mandarinkovou šťávu a chvilku povaříme. Kotlety porcujeme na talíř, přikryjeme hroznovým vínem, polijeme karamelem, talíř dokola posypeme oreganem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.