Vepřové maso po selsku

110 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
887 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
50 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
16 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky a opečeme na rozehřátém tuku. Přidáme nakrájenou cibuli, dále opékáme a nakonec osolíme, opepříme a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek.
  • 2
    Zeleninu nakrájíme na kostky a do hrnce střídavě skládáme vrstvu masa a vrstvu zeleniny - k tomu přilijeme polovinu vývaru - a zakryté poklicí dusíme v troubě asi hodinu.
  • 3
    Potom přidáme brambory (také nakrájené na kostky), zalijeme zbývající polovinou vývaru - a dusíme dalších 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.