Vepřové maso s cizrnou po florentinsku
35 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
758 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
34 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
20 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Rozpálíme olej ve velké pánvi.
- 2Zpěníme nakrájenou cibuli, česnek a čili papričku a minutu smažíme.
- 3Přidáme nakrájené vepřové maso na proužky a dozlatova smažíme 5 minut.
- 4Přisypeme fenyklová semínka, přilijeme víno a 4 minuty smažíme.
- 5Přidáme cizrnu a špenát a 4 minuty dusíme, aby špenát lehce povadl a voda se z něj vypařila.
- 6Přidáme sýr mascarpone, zamícháme a podle chuti osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.