Vepřové maso s čočkou

225 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1131 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
61 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
34 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Solené maso namočíme na 3 hodiny do studené vody. Poté vodu slijeme. Mrkev a cibuli očistíme a pokrájíme na kolečka. Bylinky rozdělíme na poloviny a svážeme do svazků. Česnek oloupeme.
  • 2
    Olej rozpálíme a orestujeme na něm zeleninu, přidáme svazek bylinek a maso, zalijeme vodou a uvedeme k varu. Vaříme 150 minut. Poté maso vyjmeme, vývar slijeme stranou a necháme vystydnout. Čočku dáme do hrnce, zalijeme vývarem ze zeleniny, přidáme maso, druhý svazek bylinek, osolíme a opepříme a povaříme 20 minut. Poté přidáme párky a přiklopené podusíme 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.