Vepřové maso s klobásami a zeleninou

185 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1037 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
65 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole necháme ve vodě přes noc nabobtnat. Scedíme a dáme do kastrolu, zalijeme vodou a 10 minut povaříme. Poté je scedíme. Vepřové maso nakrájíme, kůži odstraníme, kachní prsa rozdělíme na poloviny. Na 40 ml oleje opečeme vepřové z obou stran dozlatova. Fazole smícháme v hrnci s nasekanými cibulemi, prolisovaným česnekem, bobkovými listy, hřebíčkem a protlakem, masem, vodou a vše podusíme asi 1 a 1/2 hodiny.
  • 2
    Na zbytku oleje opečeme kachní prsa a klobásy, ty poté nakrájíme na kolečka. Rajčata spaříme 30 sekund ve vařící vodě, zchladíme je, oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny. Fazolovou směs promícháme s klobásami, kousky kachního masa, rajčaty, solí a pepřem. Posypeme strouhankou a pečeme je 3/4 - 1 hodinu dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.