Vepřové maso s krájenými houbami

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
36 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na proužky, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na hranolky. Houby očistíme a rozpůlíme. Šalvěj omyjeme a lístky otrháme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a maso na něm opečeme. Poté maso vyjmeme a odložíme stranou. Přidáme zbytek oleje a opečeme na něm cibuli, houby a šalvěj. Přidáme smetanu a na mírném ohni ji necháme zhoustnout. Přidáme hořčici, vložíme do pánve maso, osolíme, opepříme a 5 minut zahříváme. Jako přílohu podáváme brambory s pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.