Vepřové maso s pivem a česnekem

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
802 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
50 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
794 mg
Cukr
921 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Česnek prolisujeme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme sádlo a plátky masa na něm zprudka opečeme. Vyndáme z pánve, potřeme česnekem, posypeme mletým muškátem, vrátíme do pánve, zalijeme půl litrem piva a zvolna dusíme asi 20 minut. Zasypeme strouhankou, přilijeme zbytek piva a vaříme dalších 20 minut.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře a doplníme bramborovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.