Vepřové medailonky dušené v marinádě

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
34 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
894 mg
Cukr
55 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté vepřové kýty nakrájíme medailonky. V misce rozetřeme česnek se solí, přidáme ocet, vodu, sůl, bobkový list, nové koření a celý pepř. Medailonky vložíme do připravené marinády a necháme v chladničce do druhého dne. Odleželé maso v marinádě dusíme doměkka, vyjmeme a osušíme. Na pánvi na rozehřátém oleji medailonky z obou stran zprudka opečeme. Na talířích přelijeme procezenou marinádou. Můžeme podávat s rýží nebo s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.