Vepřové medailonky dušené v marinádě
50 min.
Ingredience
- 650gramůVepřová kýta
- 6lžicOlej stolní
- Marináda
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
34 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
894 mg
Cukr
55 mg
Postup přípravy
- 1Z omyté vepřové kýty nakrájíme medailonky. V misce rozetřeme česnek se solí, přidáme ocet, vodu, sůl, bobkový list, nové koření a celý pepř. Medailonky vložíme do připravené marinády a necháme v chladničce do druhého dne. Odleželé maso v marinádě dusíme doměkka, vyjmeme a osušíme. Na pánvi na rozehřátém oleji medailonky z obou stran zprudka opečeme. Na talířích přelijeme procezenou marinádou. Můžeme podávat s rýží nebo s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.