Vepřové medailonky se zeleninou

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
18 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
709 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Panenku nakrájíme na plátky, ochutíme solí, čerstvě mletým pepřem a necháme krátce odležet.
  • 2
    Omyté žampiony nakrájíme na plátky, očištěnou mrkev na tenké proužky. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na tenké hranolky.
  • 3
    Mrkev a žampiony krátce orestujeme na rozpáleném olivovém oleji. Poté přidáme uvařené fazole, nastrouhaný zázvor, prolisovaný česnek a promícháme. Na závěr přidáme brambory a dochutíme sójovou omáčkou.
  • 4
    Maso z obou stran orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova.
  • 5
    Rozdělíme na talíře, doplníme zeleninou, dozdobíme rukolou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.