Vepřové na kari s ananasem

80 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
756 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
61 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme na hrubší kousky, poté orestujeme na rozpáleném oleji.
  • 2
    Následně přidáme maso a osmažíme do zlatova.
  • 3
    Rajčata oloupeme, papriky zbavíme jadřinců a obojí pokrájíme na kolečka. Přidáme k masu, osolíme, opepříme a zakryté necháme dusit.
  • 4
    Ananas oloupeme, 2/3 pokrájíme na drobné kousky, zbytek na kolečka a přimícháme vše k masu.
  • 5
    Dusíme 45 minut, poté maso vyjmeme, omáčku přecedíme, dochutíme zázvorem a kari, nakonec necháme ještě chvíli povařit.
  • 6
    Poté ihned podáváme, vhodnou přílohou je vařená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.