Vepřové nudličky s kapií

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
51 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
738 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájené maso osmažíme, podlijeme 1 dl vody, přidáme na kolečka nakrájený česnek, feferonky, kečup, kari koření a za občasného míchání podusíme 1 minutu.
  • 2
    Anglickou slaninu nakrájíme na tenké proužky, vmícháme do směsi, přidáme kapii, podlijeme vínem, dochutíme solí, pepřem, necháme projít varem a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.