Vepřové nudličky s kapií
30 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová kýta
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 1kusCibule
- 4stroužkyČesnek
- 3lžíceKečup ostrý
- 50gramůAnglická slanina
- 2kusyFeferony
- 1decilitrVíno červené
- 150gramůKapie sterilovaná
- 1lžičkaKari koření
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
51 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
738 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájené maso osmažíme, podlijeme 1 dl vody, přidáme na kolečka nakrájený česnek, feferonky, kečup, kari koření a za občasného míchání podusíme 1 minutu.
- 2Anglickou slaninu nakrájíme na tenké proužky, vmícháme do směsi, přidáme kapii, podlijeme vínem, dochutíme solí, pepřem, necháme projít varem a odstavíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.