Vepřové nudličky s mangoldem

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
31 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme na nudličky a obalíme je v mouce smíchané se solí a pepřem.
  • 2
    Ve woku rozpálíme oba oleje, vložíme maso a za stálého míchání 4-5min orestujeme. Vyjmeme a uchováme horké.
  • 3
    Očištěný mangold omyjeme, necháme okapat a nasekáme najemno. Šalotky očistíme a rovněž najemno nasekáme. Mangold a cibuli vložíme do pánve po vepřových nudličkách a opékáme 2-3min. Zalijeme vývarem a při nízké teplotě 4-5min podusíme. Přidáme na nudličky nakrájenou šunku a maso.
  • 4
    Rozdělíme na talíře, posypeme nasucho opraženými nasekanými mandlemi a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.