Vepřové nudličky s mangoldem
45 min.
Ingredience
- 50gramůMandle
- 400gramůVepřové maso libové
- 1špetkaSůl
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceOlej chilli
- 100gramůŠunka parmská
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3kusyŠalotka
- 4lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
- 125mililitrůHovězí vývar základní
- 500gramůMangold
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
31 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vepřové maso nakrájíme na nudličky a obalíme je v mouce smíchané se solí a pepřem.
- 2Ve woku rozpálíme oba oleje, vložíme maso a za stálého míchání 4-5min orestujeme. Vyjmeme a uchováme horké.
- 3Očištěný mangold omyjeme, necháme okapat a nasekáme najemno. Šalotky očistíme a rovněž najemno nasekáme. Mangold a cibuli vložíme do pánve po vepřových nudličkách a opékáme 2-3min. Zalijeme vývarem a při nízké teplotě 4-5min podusíme. Přidáme na nudličky nakrájenou šunku a maso.
- 4Rozdělíme na talíře, posypeme nasucho opraženými nasekanými mandlemi a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.