Vepřové nudličky s parmskou šunkou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
33 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené kotlety (bez kosti) nakrájíme na tenké nudličky. Osolíme je, opepříme, obalíme v hladké mouce.
  • 2
    Ve woku si rozpálíme arašídový olej s chilli olejem a maso zprudka restujeme 5 minut dozlatova. Maso vyjmeme, odložíme do mísy a zakryjeme.
  • 3
    V malé pánvi nasucho opražíme dozlatova pistáciové oříšky a mandle.
  • 4
    Parmskou šunku pokrájíme na proužky. Mangold s pórkem omyjeme a pokrájíme na malé kousky.
  • 5
    Do čisté pánve dáme rozehřát 2 lžíce másla, na kterém zpěníme pórek s mangoldem. Když se začne zelenina smažit, přilijeme zeleninový vývar a dusíme 5 minut pod pokličkou. Pak přidáme maso, šunku, promícháme, dochutíme sójovou omáčkou a společně smažíme 1 minutu.
  • 6
    Porce upravíme na talíře, posypeme pistáciovými oříšky s mandlemi a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.