Vepřové plátky s bylinkovou omáčkou a domácími těstovinami

35 min.
Evropa
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
15 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky z vepřové kýty naklepeme, osolíme a opepříme. Maso opékáme na pánvi na oleji z každé strany asi 2 minuty.
  • 2
    Plátky vyjmeme a do výpeku přidáme oloupané, na kousky nakrájené kedlubny a jemně nasekaný česnek. Osmahneme, osolíme, opepříme a chvíli podusíme.
  • 3
    Podušenou směs potom rozmixujeme, dochutíme citronovou šťávou, bazalkou a nasekanou pažitkou.
  • 4
    Plátky masa upravíme na talíř s omáčkou a podáváme s vařenými domácími těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.